Gelderland

Brand bij achterlicht van auto Aristotelesstraat Apeldoorn

Op de Aristotelesstraat in de Apeldoornse wijk Zevenhuizen, is in de nacht van zaterdag op zondag een geparkeerde auto in brand gevlogen.

De brandweer kreeg rond 01.40 uur de 112 melding binnen. De brandweer werd samen met de politie met spoed naar de brand locatie gestuurd. De politie was er net iets eerder dan de brandweer en startte met de eerste blusactie. Bij aankomst van de brandweer waren de vlammen er al af. De brandweer heeft de brand nageblust en een nacontrole uitgevoerd waarna zij retour konden.

De politie heeft van getuigen een verklaring opgenomen. Zij zagen vlak nadat zij de brand ontdekte, een auto weg rijden.

De brand woedde op een verdachte plek, namelijk aan de achterzijde bij het achterlicht. Of er sprake is van brandstichting wordt nog onderzocht maar dat wordt op dit moment door de politie nog niet uitgesloten.

De auto liep forse schade op en zal zondag in de loop van de dag worden afgesleept.

Gerelateerde artikelen