Gelderland

Forse verkeersopstopping na ongeval met fietser Wapenrustlaan Apeldoorn

Op de kruising Wapenrustlaan met de Auroralaan in Apeldoorn is maandagochtend een fietser gewond geraakt bij een botsing met een auto. De fietser raakte hierbij gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 08.00 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de betrokkenen en het slachtoffer. De fietser kwam bij de botsing hard ten val en raakte gewond. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft het slachtoffer onderzocht en behandeld waarna deze ter controle is overgebracht naar het Gelre ziekenhuis.

De fiets en auto liepen lichte schade op bij de aanrijding. De aanrijding vond plaats op de oversteekplaats, fietsers hebben daar geen voorrang.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk maar vermoedelijk gaat het om een inschattingsfout.

Op het moment van de aanrijding was het enorm druk op de Wapenrustlaan, de aanrijding hielp dan ook niet mee met de drukte.

Gerelateerde artikelen