Gelderland

Oldtimer uit 1962 schiet van talud af op A1 in Apeldoorn

Op de A1 ter hoogte van de afrit Apeldoorn-Zuid heeft woensdagmorgen een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. 

Het ongeval gebeurde in de richting van Amersfoort naar Apeldoorn. De jongeman reed met zijn oldtimer uit 1962 over de snelweg toen hij door nog onbekende oorzaak van het talud af schoot en onder aan de snelweg tot stilstand kwam.

De auto vloog minimaal een keer over de kop en kwam tot stilstand naast de snelweg. Omstanders die het ongeval zagen gebeuren belde direct 112 waarna de hulpdiensten met spoed ter plaatse kwamen. Naast de ambulancedienst en de politie kwam ook de brandweer met spoed ter plaatse omdat er mogelijk sprake was van beknelling, bij aankomst bleek hier geen sprake van. De jongeman kon zelfstandig uit zijn auto komen.

De jongen werd behandeld door het toegesnelde ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een berger gaat de Corvette uit 1962 afslepen. Of de auto nog gemaakt kan worden is nog de vraag.

Gerelateerde artikelen