Gelderland

Motorrijder hard onderuit Laan van Westenenk Apeldoorn

Op de Laan van Westenenk is een motorrijder hard ten val gekomen nadat er tijdens het optrekken iets fout is gegaan.

Het ongeval gebeurde rond 14.15 uur nadat de motorrijder bij de stoplichten optrok en tegen de rand van de middenberm botste waarna hij hard ten val kwam, aldus omstanders. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde motorrijder.

De politie sloot vanwege het ongeval een deel van de weg af vanaf de Ugchelseweg in de richting van de Europaweg.

De gewonde motorrijder is door een ter plaatse gekomen ambulance onderzocht en behandeld, de man heeft veel geluk gehad doordat hij goed beschermd was. Hij hoefde namelijk na behandeling ter plaatse, niet mee naar het ziekenhuis.

De motorrijder liep bij de aanrijding aardig wat schade opgelopen.

Na ongeveer een half uur werd de weg weer vrijgegeven.

Gerelateerde artikelen