Gelderland

Man valt van balkon appartementencomplex Edisonlaan Apeldoorn en raakt zwaargewond

Een man is dinsdagmiddag ten val gekomen nadat deze van een behoorlijke hoogte is gevallen van een appartementencomplex aan de Edisonlaan in Apeldoorn. 

De hulpdiensten rukten rond 13.00 uur massaal uit, naast meerdere ambulances en politiewagens, kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse om medische assistentie te bieden. Het slachtoffer, zou volgens buurtbewoners van het balkon van de buren naar zijn eigen balkon willen klimmen omdat hij zijn sleutels was vergeten en zich zelf had buiten gesloten. Op het moment dat hij van het ene naar het andere balkon wilde gaan zou hij naar beneden zijn gevallen met ernstig letsel als gevolg. 

Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de MMT-arts die met de traumahelikopter werd ingevlogen, is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis. 

De traumahelikopter landde op de hoek van de Boerhaavestraat met de Edisonlaan. 

Het incident trok veel bekijks. Een politiewoordvoerder kon vanmiddag niet veel zeggen behalve dat er een ongeluk is gebeurd waarbij iemand van grote hoogte zou zijn gevallen. Later op de dag hopen zij meer duidelijkheid te kunnen geven.

Gerelateerde artikelen