Gelderland

UPDATE | Jongen (16) houdt schedelbreuken en hechtingen over na incident De Voorwaarts Apeldoorn

Een jongen van 16 is gisteren ernstig gewond geraakt bij een ruzie tussen een groep jongeren en kreeg daarbij een klap in zijn gezicht met vermoedelijk een baksteen. Hij raakte daarbij ernstig gewond aan zijn gezicht. Volgens de eerste melding zou het gaan om een steekpartij aan De Voorwaarts maar van een steekpartij is geen sprake.

Volgens familie liep de jongen 4 schedelbreuken en enkele hechtingen op van de forse klap. De gewonde jongen was volgens de politie nog goed aanspreekbaar, maar werd na een korte behandeling in de ambulance toch overgebracht naar het ziekenhuis. “Het was een helse nacht voor ons”, aldus een familielid tegen 112 Nieuws Nederland. De jongen ligt momenteel nog steeds in het ziekenhuis.

Gerelateerde artikelen