Gelderland

Ernstig ongeval met meerdere voertuigen A50 Apeldoorn Noord

Op de A50 tussen Zwolle en knooppunt Beekbergen heeft zondagmiddag ter hoogte van Apeldoorn Noord, een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen. Daarbij liepen zeker 3 voertuigen forse schade op.

Het ongeval kwam rond 15.45 uur binnen bij de meldkamer. Meerdere brandweerwagens, politiewagens en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst bleek er in een auto, een bestuurder te zitten. De brandweer heeft de deur van deze auto moeten forceren zodat het slachtoffer uit de auto kon komen. Het slachtoffer werd vervolgens op een brancard gelegd en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Meerdere personen zijn ter plaatse onderzocht en behandeld door het ambulancepersoneel. Vanwege het ongeval werd enige tijd de snelweg volledig afgesloten. Dit zorgde ervoor dat er een lange file ontstond van Vaassen tot aan Apeldoorn.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen