Gelderland

Opnieuw ongeval op ‘dodenweg’ tussen Apeldoorn en Eerbeek

Op de kruising Voorsterweg met Kanaal Zuid in Loenen heeft dinsdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Niemand raakte gewond maar beide voertuigen raakten fors beschadigd.

Het verkeersongeval vond rond 15:15 uur plaats. De politie kwam ter plaatse om te assisteren met het invullen van de schadeformulieren. Volgens de politie kwam de Volkswagen Golf vanaf de Voorsterweg en reed de Peugeot over Kanaal zuid. Beide voertuigen raakte dusdanig beschadigd dat deze moesten worden afgesleept door een berger.

Zo’n twee maanden geleden bepaalde de provincie en gemeenten dat de maximumsnelheid van 80 naar 60 kilometer per uur moest worden teruggebracht. Op deze weg vonden namelijk veel ‘ernstige’ ongelukken plaats. Doormiddel van de snelheidsmaatregel hopen de provincie en gemeenten het aantal ongevallen terug te brengen.

Desondanks vond vandaag dus toch een ongeval plaats op de ‘dodenweg’. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk maar vermoedelijk is een inschattingsfout de oorzaak van het ongeval.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen