Gelderland

Omstander van ongeval krijgt klappen met wapenstok na beledigingen richting agenten Apeldoorn

Een jongen en een 76-jarige man uit Apeldoorn zijn vanmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Savornin Lohmanstraat met de Kayersdijk in Apeldoorn. Een omstander vond het nodig om na het ongeval de agenten te beledigen. De man werd na een worsteling aangehouden.

De 76-jarige man en de jongen werden op de fiets aangereden door een 77-jarige automobilist. Het personeel van de ambulance heeft het tweetal ter plaatse behandeld.

Politieagenten die op de plaats van het ongeval aanwezig waren, werden lastiggevallen door een omstander die uit het niets op hen af kwam lopen. De man sprak de agenten op een beledigende toon aan, waarop de agenten hem weg duwden en de man op de grond viel.

De man werd hierop nog kwader en kwam dreigend op de agenten af. Een van de agenten gebruikte zijn wapenstok, maar dit leek niet te helpen. Daarna zette de andere agent zijn wapenstok in. Vervolgens stapte de man in een auto die hem oppikte en schold hij de dienders uit.

De agenten lieten het hier niet bij zitten en sleurden de man uit de auto en werkten hem op de grond waarna hij werd geboeid en aangehouden.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen