Gelderland

Brand in bedrijf voor medische hulpmiddelen Apeldoorn Noord

Bij een bedrijf voor medische hulpmiddelen in Apeldoorn heeft vrijdagmiddag een brand gewoed. Hierbij moest het pand aan de Laan van de Maagd, op industrieterrein Apeldoorn-Noord, worden ontruimd. Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan is onduidelijk.

De brandweer kon moeilijk bij de brand komen. Om die reden moest er worden geblust vanaf het terrein van een ander bedrijf. Hierbij waren de brandweerlieden genoodzaakt een hekwerk kapot te knippen om zo bij de brand te kunnen komen.

Het bedrijfspand waar de brand ontstond, is het enige gebouw dat schade heeft opgelopen. De brand werd tijdig ontdekt en geblust, hiermee kon erger worden voorkomen. Wel is met behulp van een hoogwerker het dak van het pand nog geïnspecteerd om te controleren of de brand niet zou overslaan naar een ander pand. Het team brandonderzoek van de brandweer komt ter plaatse om de oorzaak van de brand te onderzoeken.

Foto’s: LDG Fotografie

 

Gerelateerde artikelen