Gelderland

Busje gekanteld na aanrijding met vrachtwagen Saba Apeldoorn

Na een botsing met een vrachtwagen is vanmiddag rond 15.00 uur een taxibus gekanteld. Het ongeval vond plaats op de Kayersdijk in Apeldoorn.

De vrachtwagen kwam vanaf de Saba en reed de Kayersdijk op. Daar raakte het voertuig de taxibus vol op de zijkant. Omdat het ongeval pal naast de ambulancepost en brandweerpost plaatsvond, waren die hulpdiensten snel ter plaatse. De brandweer assisteerde bij het rechtzetten van de taxibus. Zowel de taxibus als de vrachtwagen liep behoorlijk wat schade op.

De inzittenden van de vrachtwagen en de taxibus zijn gecontroleerd door ambulancemedewerkers. De vrachtwagenchauffeur had geen letsel. Eén van de twee inzittenden van de taxibus werd naar het ziekenhuis vervoerd. De Kayersdijk werd ruim een uur lang afgesloten vanwege opruimwerkzaamheden. De vrachtwagen kon de plek van het ongeval verlaten. De taxibus moest afgesleept worden.

Gerelateerde artikelen