Gelderland

Parachutist komt hard ten val tijdens landing Vliegveld Teuge

Een parachutist is woensdagochtend hard ten val gekomen tijdens de landing bij Vliegveld Teuge.

De parachutist kwam rond 10.15 uur hard ten val tijdens de landing in een weiland achter een camping aan de Zandenallee. Hulpdiensten rukten direct groots uit, meerdere ambulance en politiewagens wagens kwamen ter plaatse. Ook een Traumahelikopter werd opgeroepen. Deze werd echter halverwege weer afgemeld.

Het ambulancepersoneel heeft de parachutist ter plaatse behandeld en onderzocht waarna deze per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen.

Waardoor het mis ging tijdens de landing is nog onduidelijk. Terwijl het slachtoffer werd afgevoerd met de ambulance, stonden er alweer nieuwe mensen klaar om het vliegtuigje in te gaan om een parachutesprong te maken.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen