Gelderland

Vrouw valt met rolstoel bijna in water Matenpark Apeldoorn

Een vrouw is vanochtend met haar rolstoel bijna in het water belandt nadat zij door nog onbekende oorzaak van het wandelpad raakte in het Apeldoornse Matenpark.

De hulpdiensten kregen rond 10.30 uur de melding binnen. De brandweer, politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Politieagenten en twee brandweermannen wisten de vrouw weer naar boven te krijgen. Volgens de politie scheelde het niet veel of de vrouw lag in het water.

De vrouw is ter plaatse onderzocht door een ambulancebroeder, maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. Vervolgens is de vrouw is met twee medewerkers van een woonzorgcentrum, waar de vrouw woont, mee gegaan.

Waardoor de vrouw met haar rolstoel van het wandelpad raakte en van talud reed is nog onduidelijk.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen