Gelderland

Groot waterlekkage aan Deventerstraat Apeldoorn

Twee toevallig passerende politieagenten ontdekten afgelopen nacht rond 23.30 uur een behoorlijke waterlekkage aan de Deventerstraat vlak voordat je Apeldoorn uit rijdt.

Volgens een bewoner, waarvan de tuin inmiddels onder water stond, vertelde dat ze pas door hadden dat er wat aan de hand was toen ze de politie zagen. Toen zij gingen kijken zagen ze de tuin vol water. Iets verderop bleek een waterleiding het te hebben begeven. Het fietspad langs de Deventerstraat vanuit Apeldoorn richting Teuge stond zeker over zo’n 100 meter onder water.

Ook was er door de leiding breuk een groot gat ontstaan. Een medewerker schat dat het gat zo’n 2 meter breed is en ongeveer een meter diep. Een medewerker van Vitens is afgelopen nacht druk bezig geweest met het herstellen van de leiding.

Een deel van het fietspad is afgesloten met behulp van hekken. Deze zijn door de gemeente neergezet.

Foto’s: LDG Fotografie

 

 

Gerelateerde artikelen