Gelderland

Arrestatieteam overmeestert verwarde man op balkon Kervelstraat Apeldoorn

Donderdagavond heeft het arrestatieteam van de politie een verwarde man op een balkon overmeesterd. Hij zou met een wapen op het balkon hebben gestaan. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Het incident gebeurde rond 17:30 uur aan de Kervelstraat in Apeldoorn. Omdat er gevreesd werd voor escalatie werd het arrestatieteam opgeroepen en werden zowel de Kervelstraat en omliggende straten in de buurt afgesloten. De man zou al langer in beeld zijn geweest bij de politie en hulpinstanties.

Volgens de buurtbewoners in de straat zou de man al vaker voor overlast hebben gezorgd. Het is niet duidelijk wat er nu precies met de man gaat gebeuren.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen