Gelderland

Dode bij eenzijdig ongeval Gildenlaan Apeldoorn

Bij een eenzijdige aanrijding op de Gildenlaan in Apeldoorn, is vrijdagavond rond middernacht een dode gevallen.

Het ongeval gebeurde rond 23.30 uur. Hulpdiensten waaronder meerdere ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Bij aankomst bleek het al snel om een zeer ernstig ongeval te gaan. Een auto was door nog onbekende oorzaak tegen een boom gebotst. Het ambulancepersoneel en aanwezige politieagenten begonnen bij aankomst direct met het reanimeren van één van de inzittenden, ondanks alle inspanningen van de hulpdiensten mocht dit niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Het overleden slachtoffer zou tijdens de botsing uit het voertuig zijn geslingerd.

Naast het overleden slachtoffer zat er zeker nog één persoon in het voertuig. Deze is met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.

De Gildenlaan was tussen de rotonde van Groen Wit en winkelcentrum de Eglantier uren afgesloten wegens onderzoek.

De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen