Noord-Holland

Eigenaar goudwinkeltje geramd en overvallen in auto Alkmaar

Zaterdagochtend rond kwart voor negen is een man in zijn auto overvallen. Dit gebeurde op de Israëlslaan in Alkmaar.

De man werd door een andere auto bewust geramd. Daarna werd er met een voorwerp de zijraam van de auto ingeslagen. Omdat de man een goudwinkeltje heeft op de Zwarte Markt in Beverwijk werd er vanuit gegaan dat de man goud in zijn auto zou hebben, zo denkt het slachtoffer zelf. Dit was echter niet het geval.

De daders zijn daarna op de vlucht geslagen. Meerdere politie-eenheden waren een zoekactie gestart. Tot nu toe zonder resultaat. De man is meegenomen naar het bureau voor verhoor de auto  zal worden mee genomen voor onderzoek. De straat is van beide kanten afgezet en de FO (forensische opsporing) is ter plaatse onderzoek aan het doen.

Foto’s: Inter Visual Studio

Gerelateerde artikelen