Gelderland

Politie zoekt bestuurder van auto na eenzijdig ongeval Apeldoorn

De politie in Apeldoorn is op zoek naar een mogelijk gewonde bestuurder. Op de Oude Apeldoornseweg heeft zich een eenzijdig ongeval voorgedaan ter hoogte van Malkenschoten. De bestuurder is na de botsing er vandoor gegaan. 

Om de man op te sporen is er een Burgetnetmelding verspreid. De man is 175 cm lang, rond de veertig jaar oud met een licht getinte huid. Hij heeft een donkere haarkleur en had een blauw shirt en een spijkerbroek aan. De politie is met meerdere auto’s in de wijk aan het zoeken naar het mogelijk gewonde slachtoffer.

De auto is zwaar beschadigd en wordt door een berger afgesleept. Tijdens het ongeval werd een lantaarnpaal uit de grond gereden. De kabels van de lantaarnpaal liggen over de plek van het ongeluk verspreid.  De gemeente is benaderd om de lantaarnpaal op te ruimen. .

Gerelateerde artikelen