Noord-Holland

Hulpdiensten opnieuw uitgerukt voor verwarde vrouw op Schouwbroekerbrug Haarlem

Voor de tweede nacht op rij zijn de hulpdiensten weer groots uitgerukt voor een verwarde vrouw op de Schouwbroekerbrug in Haarlem. De vrouw zat op de railing van de brug en had een mes bij zich.

Terwijl duikers van de brandweer beneden bij de brug paraat stonden voor het geval ze het water in zou vallen of springen stond er boven op de brug een ambulance en een speciale politieagent om de vrouw van de brug af te praten.

Het is de zoveelste keer dat de hulpdiensten voor de verwarde vrouw in actie komen dat ze op dit punt van de brug zit en dreigt te springen. Gisteren was ze ook van de brug af gepraat waarna ze onder controle werd gebracht omdat ze medische zorg nodig had.

Foto’s: Inter Visual Studio

Gerelateerde artikelen