Noord-Holland

UPDATE | Dode en gewonden na botsing op N201 Amstelveen

Op de N201 bij Amstelveen heeft donderdagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden. Veel hulpdiensten werden opgeroepen. Bij het ongeval kwam een 68-jarige bestuurder van een bestelwagen om het leven. Twee anderen in de andere auto raakten gewond. Zij werden aanspreekbaar vervoerd naar het ziekenhuis.

 

Het gebeurde rond 12:50 uur. De hulpdiensten werden groots gealarmeerd, waaronder drie ambulances de brandweer en de traumahelikopter. Ter plekke bleek het te gaan om aanrijding tussen twee auto’s. Deze twee auto’s zijn frontaal met elkaar in botsing gekomen. Het ongeluk is vermoedelijk veroorzaakt doordat de bestelauto op de tegenovergestelde kant van de weg reed, meldt de politie.

Foto’s: Inter Visual Studio / Vivian Tusveld

Gerelateerde artikelen