Gelderland

VIDEO | Crash van parachutistenvliegtuig van binnenuit gefilmd door instructeur

Op 25 juni stortte een parachutistenvliegtuig neer in een weiland langs de A50 bij Apeldoorn-Noord. Het hele gebeuren is van binnenuit gefilmd door instructeur Martijn van Dam van Skydive Teuge.

Door een wonder en de piloot werd het vliegtuig aan de grond gezet met een enorme klap. Dit kwam omdat de motor van het vliegtuig uit was gevallen. Van binnenuit werd er goed samengewerkt na de crash. Al snel werd er geroepen dat de deur open moest en iemand anders riep het woordje crashhouding.

Vervolgens verlieten alle 19 inzittenden veilig het voertuig en klonken de woorden. ,,Je bent een koning, een koning, een fucking koning!” richting de piloot. Er wordt volop geknuffeld en vol lof gereageerd richting de piloot.

Gerelateerde artikelen