Gelderland

Apeldoorn in rouw na vreselijk ongeval van 13-jarige Thom uit Apeldoorn

Apeldoorn werd afgelopen maandag opgeschrikt door een verschrikkelijke gebeurtenis. Een 13-jarige jongen viel uit de uitkijktoren in park Berg en Bos en overleed aan zijn verwondingen.

Het slachtoffer viel van de uitkijktoren. Rond 16.30 uur rukten de hulpdiensten massaal uit naar de plek in het Park nadat omstanders alarm sloegen. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het slachtoffer niet bij kennis en werd nog geprobeerd het slachtoffer te redden. Zelfs een traumahelikopter uit Volkel was aanvliegend om medische assistentie te verlenen, deze kon echter omkeren. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De politie laat weten dat een misdrijf is uitgesloten. Hoe de 13-jarige precies om het leven is gekomen is de politie niet bekend. Hier wordt nog onderzoek naar gedaan.

De school waar de 13 jarige jongen op zat, laat middels een brief weten aan de leerlingen van de school dat het gaat om een ongeluk.

Op de plek waar het ongeluk heeft plaatsgevonden liggen inmiddels bloemen. Ook op de school, het Walterbosch college in Apeldoorn, heeft inmiddels een gedenkplekje ingericht.

De school laat in een reactie weten dat zij merken dat veel leerlingen meeleven met dit verlies.

Het Veluws College Walterbosch en atletiekvereniging AV’34 zijn in rouw gedompeld.

Gerelateerde artikelen