Gelderland

Steekincident bij Deka supermarkt Ordenplein Apeldoorn, verdachte gevlucht

Omstreeks 17:50 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een steekincident bij de Deka supermarkt aan het Ordenplein in Apeldoorn.

Bij het steekincident raakte een persoon gewond. Hij werd geraakt in zijn onderbeen. Er kwam geen ambulance ter plaatse omdat het slachtoffer niet naar het ziekenhuis hoefde. De verdachte vluchtte te voet richting de Mauvestraat aldus getuigen.

De politie kwam met veel eenheden ter plaatse en doet onderzoek. Van getuigen worden er verklaringen opgenomen. De gewonde en de dader lijken elkaar niet te kennen. Volgens een correspondent ter plaatse zou de dader zich hebben vergist in het slachtoffer.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen