Gelderland

Politieauto en personenauto botsen op kruising Koning Stadhouderlaan Apeldoorn

Op de kruising Europaweg met de Koning Stadhouderlaan in Apeldoorn heeft maandagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een politiewagen en een personenauto. Niemand raakte gewond.

De politieauto reed op de kruising toen een automobiliste linksaf sloeg vanaf de Koning Stadhouderlaan, naar de Europaweg. Beide voertuigen raakte zwaar beschadigd. In de politieauto zaten meerdere agenten, geen van hen zijn gewond geraakt. De bestuurster van de blauwe auto, werd door het toegesnelde ambulancepersoneel onderzocht en behandeld maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk werd een groot deel van de kruising afgesloten. Meerdere automobilisten negeerden de afzetting, een van hen kreeg daarvoor een proces-verbaal. De verkeersongevallen analyse van de politie komt ter plaatse voor sporenonderzoek.

De auto’s zullen na het ongeluk worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

 

 

Gerelateerde artikelen