Gelderland

Persfotograaf tackelt overvaller cafetaria Charly Asselsestraat Apeldoorn

Rond 20:15 uur werd cafetaria Charly aan de Asselsestraat op de hoek van de Zanderijweg in Apeldoorn overvallen door een persoon. Een verdachte werd uiteindelijk door een persfotograaf van zijn fiets getackeld. De persfotograaf zag de verdachte op een fiets rijden met daarachter een politieauto. De persfotograaf twijfelde geen moment en tackelde de verdachte van zijn fiets die vervolgens met zijn hoofd tegen een geparkeerde auto viel.

De politie die met spoed ter plaatse kwam, heeft een vuurlijn gericht op de verdachte om zo de verdachte te overmeesteren en aan te houden. De verdachte is lichtgewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Een tweede verdachte werd later aangehouden bij vermoedelijk een inval op de Eburonenstraat.

Op het moment van de overval waren er twee werknemers aanwezig. Zij zijn opgevangen door de hulpdiensten. Ook de persfotograaf maakt het goed. In de snackbar lag nog geld op de grond.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen