Gelderland

Politie pakt verkeerde man op voor overval snackbar Charly Apeldoorn

De man die afgelopen vrijdagavond werd aangehouden voor een overval op snackbaar Charly aan de Asselsestraat in Apeldoorn blijkt niet de juiste verdachte te zijn. Dat laat de politie weten na een uitgebreid onderzoek.

De politie arresteerde de man nadat persfotograaf Luciano de Graaf (19) de man van zijn fiets duwde. Volgens de persfotograaf voldeed de man aan het signalement dat naar buiten werd gebracht: Een lichte huidskleur met een zwarte jas met capuchon en een rood shirt eronder. Alleen een ding klopte niet. De kleur van de broek. In het signalement ging het om een lichtgrijze joggingbroek met donkergekleurde ritsen aan de zijkant.

De uiteindelijke verdachte is dus op de vlucht geslagen en wordt nog gezocht. Het zou gaan om een man van rond de 25 jaar, 1.75 meter lang met een lichte huidskleur en een normaal postuur.

Gerelateerde artikelen