Gelderland

Gezin met kinderen betrokken bij zwaar ongeval Amersfoortseweg Uddel

Een automobilist is vanavond met hoge snelheid achterop een auto geklapt op de Amersfoortseweg (N344) in Uddel. Rond de plek van het ongeval zijn veel hulpdiensten aanwezig.

Het ongeluk gebeurde even voor 21.30 uur. Meerdere mensen op een nabijgelegen bungalowpark hoorden een klap en snelden erheen. Zij troffen een ravage aan met brokstukken verspreid over de weg. Er is vervolgens direct 112 gebeld.

De brandweer, de politie en vier ambulances kwamen naar de plek des onheils. In de voorste auto bleek een gezin te zitten met twee kinderen. De slachtoffers werden in de ambulance nagekeken. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend. In elk geval werden 5 personen overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de achterste auto is aangehouden en naar het politiebureau gebracht

De Amersfoortseweg is afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen