Gelderland

Twee doden bij zwaar ongeval N348 Brummen

Een personenbusje is vanmiddag rond 12.45 uur in botsing gekomen met een vrachtwagen in Brummen, op de N348/IJsselgouw bij de rotonde.  Bij het ongeval raakten meerdere personen gewond. Bij het ongeval vielen twee doden, dat laat de politie desgevraagd weten.

Eén persoon zat nog bekneld in het busje en werd door de brandweer, bevrijdt uit zijn benarde positie. Voor het ongeval zijn zeven ambulances opgeroepen om de gewonden te kunnen verzorgen. Ook is er een traumahelikopter geland met een trauma-arts. Twee brandweereenheden assisteren op de rotonde. 

Aan beide kanten van de rotonde is file ontstaan. Bij het ongeval raakten meerdere personen gewond, over de ernst van hun verwondingen is niets bekend. Ook vielen er bij het ongeluk twee doden. Dit zouden twee inzittenden zijn van het personenbusje. De personenbus en de vrachtwagen raakte beide fors beschadigd. Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend, maar volgens eerste berichtgeving zou het personenbusje rechtdoor over de rotonde zijn gereden en frontaal op de vrachtwagen zijn gebotst.

De weg is nu dicht vanwege sporenonderzoek van de VOA.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen