Gelderland

Frontale botsing op Emsterweg Vaassen; één gewonde

Bij een frontale botsing op de Emsterweg in Vaassen is zondagmiddag een man gewond geraakt. Hij moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijd. Hoe de aanrijding tussen de twee voertuigen, die rond 14.10 ontstond, is nog onduidelijk en wordt onderzocht door de politie.

Hulpdiensten rukten na de 112 melding groots uit, brandweer, politie en de ambulancedienst kwamen ter plaatse en ontfermden zich over de inzittenden. De bestuurder van de zilverkleurige auto zat bekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer worden bevrijd. Zij hebben een deur verwijderd.

De bestuurder werd daarna onderzocht en behandeld door het toegesnelde ambulancepersoneel, zij namen de man mee naar het ziekenhuis voor verder onderzoek en behandeling. De bestuurder van de zwarte cabrio, raakte niet gewond. De politie heeft van hem een verklaring opgenomen.

De schade aan beide voertuigen is fors. Door de klap was de zilverkleurige auto op het fietspad belandt. Beide voertuigen worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen