Gelderland

Politie arresteert met getrokken wapens tweetal op Kayersdijk Apeldoorn

Op de Kayersdijk in Apeldoorn zuid zijn zondagavond twee personen aangehouden na een reguliere verkeerscontrole.

Agenten zagen rond 23.00 uur een voertuig rijden over de Kayersdijk en zette dit voertuig aan de kant doormiddel van een stopteken. Tijdens de controle zagen de agenten in het voertuig een voorwerp liggen waarop de agenten assistentie van collega’s vroegen en overgingen tot aanhouding.

In totaal stonden er uiteindelijk zo’n 5 politiewagens op de Kayersdijk, waaronder een hondengeleider. De twee personen werden overgebracht naar het politiebureau in Apeldoorn waar zij zullen worden gehoord.

De auto waarin zij reden werd in beslag genomen en mee genomen richting het politiebureau.

Om wat voor voorwerp het ging kon de officier van dienst nog geen mededelingen doen.

Gerelateerde artikelen