Opmerkelijk

Man met broek op enkels op de achterbank van auto A6 Almere

Agenten dan de Landelijke Eenheid stonden wel even raar te kijken bij een stilstaande auto op de vluchtstrook op de A6 tussen Almere en Lelystad. Zij controleerden de auto die op de vluchtstrook stilstond met beslagen ramen. Dit gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Toen de agenten dichter bij het voertuig kwamen hoorden zij geluiden uit het voertuig komen. Een 38-jarige man, die de bestuurder is van de auto, zat op de achterbank met zijn broek op zijn enkels een ‘natuurfilm’ te kijken. Voor een optimale beleving had hij het geluid voluit gezet.

De agenten besloten vervolgens om de man te onderbreken en gaven de man de kans om zich aan te kleden. De agenten vroegen naar de verklaring van de man waarom hij in zijn auto op de achterbank met de broek op de enkels zat: ‘Ik was gewoon even geil.’

De man kreeg een boete van €250 voor het stoppen op de vluchtstrook  terwijl er geen sprake was van een noodsituatie.

Gerelateerde artikelen