Gelderland

Bekendste viskraam van Apeldoorn opnieuw getroffen door brand

De bekendste viskraam van Apeldoorn aan de Arnhemseweg, is opnieuw getroffen door een brand. Ook deze keer is de viskraam volledig uitgebrand.

De man van de eigenaresse was druk bezig om de Graffiti van de zijkant af te halen. De man ontdekt de brand en schakelde direct de hulpdiensten in. Volgens de man duurde het nog geen minuut voordat de eerste politie auto er was. Ook de brandweer was snel maar zij konden niet meer voorkomen dat de viskraam van binnen volledig uitbrandde. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk.

De Arnhemseweg was gedurende de inzet van de brandweer volledig afgesloten. Dit leidde tot een verkeerschaos in Apeldoorn zuid.

De oorzaak van de brand is nog onduidelijk. De eigenaren zijn zeer emotioneel. Het is de tweede keer in korte tijd dat er brand uit breekt in de viskraam. Eind vorig jaar brandde de viskraam uit nadat deze vermoedelijk in brand was gestoken.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen