Gelderland

Lastige man aangehouden bij Starbucks Apeldoorn-Zuid

Een parkeerplaats vol met politiewagens donderdagavond bij de Starbucks aan de Lange Amerikaweg in Apeldoorn zuid trok aardig wat bekijks van voorbijgangers.

Rond 21.30 uur kreeg de politie een melding binnen dat er een man zich lastig zou gedragen binnen de Starbucks. De man weigerde de winkel te verlaten, ondanks dat het personeel hem dit meerdere malen vroeg.

In ieder geval vijf politiewagens, waaronder twee hondengeleiders kwamen met spoed ter plaatse. Dit omdat niet direct duidelijk was hoe de situatie daar nu was. De politie had de situatie snel onder controle. De man is door agenten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hier zou hij een nachtje door moeten brengen.

Waarom de man vervelend deed en de winkel moest verlaten kon de politie niet vertellen.Agenten hebben verklaringen opgenomen van getuigen en van het geschrokken personeel.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen