Gelderland

Man zwaargewond na steekpartij Hoornbloem Apeldoorn

Bij een steekincident op de Hoornbloem in Apeldoorn is afgelopen nacht een man zwaargewond geraakt. Hij werd per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. 

Rond 03.15 uur kwam de melding binnen bij de 112 meldkamer. Meerdere politiewagens en twee ambulances waren snel ter plaatse. De hulpdiensten troffen de zwaargewonde man aan op straat. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de man ter plekke onderzocht en behandeld waarna hij met spoed werd overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de officier van dienst van de politie, had de man meerdere steekwonden. 

De politie sloot direct de omgeving ruim af met linten in verband met onderzoek. De forensische opsporing doet momenteel sporenonderzoek in de straat. Ook de recherche is inmiddels ter plaatse voor onderzoek. 

Volgens officier van dienst, Henk Slagter, zijn er nog geen aanhoudingen verricht en wordt er nog gezocht naar de dader(s). De politie vraagt mensen, die iets gezien of gehoord hebben wat te maken zou kunnen hebben met dit steekincident, om zich te melden. Ook als er mensen zijn die camera’s in de omgeving van de Hoornbloem hebben hangen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen