Gelderland

Scooterrijder en auto botsen op kruispunt Prins Willem-Alexanderlaan Apeldoorn

Bij een botsing tussen een personenauto en een scooterrijder op de Prins Willem- Alexanderlaan in Apeldoorn is zaterdagavond een gewonde gevallen. Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde iets na 22.00 uur op de kruising Kalverstraat met de Prins Willem- Alexanderlaan. De personenauto kwam vanaf de Kalverstraat en reed al halverwege de kruising toen de scooterrijder die over de Prins Willem- Alexanderlaan reed, tegen de zijkant van de auto botste aan de achterzijde.

De scooterrijder raakte bij de botsing gewond. De hulpdiensten rukten met spoed uit en waren snel ter plaatse. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld en onderzocht door het ambulancepersoneel waarna hij met onbekend letsel werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Op het moment van de aanrijding, waren de stoplichten op de kruising niet in werking. Zowel de scooter als auto hebben wat schade opgelopen bij de aanrijding.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen