Gelderland

Auto brandt volledig uit Texandrilaan Apeldoorn, buurtbewoners vermoeden brandstichting

Afgelopen nacht is er aan de Texandrilaan in Apeldoorn een auto in vlammen opgegaan. De voorzijde van het voertuig brandde volledig uit. De oorzaak van de brand in is nog onbekend.

De brand werd rond 01.45 uur gemeld bij de brandweer nadat de brand werd ontdekt door een toevallig voorbijkomende voorbijganger. Die sloeg meteen alarm. De brandweer rukte met spoed uit en was snel ter plaatse. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de auto en was de straat verlicht door een oranje gloed.

De brandweerlieden hadden met behulp van een hoge drukslang, het vuur snel onder controle. Desondanks is de auto aan de voorzijde uitgebrand.

De oorzaak van de brand is nog onbekend. De melder van de brand en buurtbewoners zagen iets onder de auto branden. Zij vermoeden dan ook dat de brand is aangestoken. De auto stond nog niet zo heel lang geparkeerd, volgens de man die nog niet zolang geleden de auto daar had neergezet.

De politie is ter plaatse gekomen om verklaringen op te nemen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen