Gelderland

Personenauto botst frontaal op pijlwagen A1 Apeldoorn

Op de A1 tussen Deventer en Apeldoorn, is ter hoogte van afrit Voorst een personenauto op een pijlwagen gebotst. Niemand raakte gewond. De schade aan zowel de pijlwagen als personenauto is groot.

Rond 17.30 uur kregen de hulpdiensten de melding binnen. Bij aankomst troffen de hulpdiensten een personenauto aan die tegen een pijlwagen was gebotst. De pijlwagen stond daar om aan te geven dat een rijstrook was afgesloten wegens wegwerkzaamheden aan de A50 tussen Knooppunt Beekbergen en Arnhem. De bestuurder van de personenauto, een man, raakte bij de botsing niet gewond. Wel was hij flink geschrokken.

De personenauto en pijlwagen waren beide flink beschadigd geraakt door de botsing en moesten worden afgesleept.

Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. Vanwege het ongeluk was de toerit van de A1 bij Voorst richting Amersfoort, enige tijd afgesloten. Hierdoor ontstond er een file op de toerit en de Zutphensestraat. Enkele automobilisten namen risico’s door, door de middenberm te gaan en de afrit te nemen.

Zodra de voertuigen zijn geborgen, wordt de weg weer vrijgegeven.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen