Gelderland

Twee fietsers komen hard in botsing Prins Willem-Alexanderlaan Apeldoorn

Bij een harde botsing tussen twee fietsers op het fietspad langs de Prins Willem Alexanderlaan in het centrum van Apeldoorn, is zaterdagmiddag een man gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur nadat twee fietsers door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing kwamen. De fietsers reden op een elektrische fiets, een van hen kwam hard ten val en raakte gewond. Bij zijn val liep hij een flinke hoofdwond op. Omstanders schoten gelijk te hulp en belde 112.

Twee ambulances, politie en een traumahelikopter uit Groningen werden opgeroepen. De politie en de twee ambulances waren snel ter plaatse en namen de zorg van de omstanders over. De gewonde man werd door het ambulancepersoneel behandeld en onderzocht. De gealarmeerde traumahelikopter kon halverwege retour, deze bleek namelijk niet nodig.

De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De andere fietser kon na het afleggen van een verklaring, zijn weg vervolgen.

De hulpverlening trok aardig wat bekijks van voorbijgangers.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen