Gelderland

Politie lost schoten bij aanhouding verdachten Warenargaarde Apeldoorn

Bij een incident aan de Warenargaarde in Apeldoorn heeft de politie geschoten. De straat is inmiddels afgesloten met linten en er wordt onderzoek verricht.

Rond 16.45 uur reed een speciaal team van de politie een auto klem. De inzittenden sloegen hierna op de vlucht. De agenten waren genoodzaakt om waarschuwingschoten te lossen. Volgens buurtbewoners zouden er vier schoten zijn gelost. Het gaat om waarschuwingsschoten die zijn gelost toen het voertuig van de verdachten op agenten inreed.

De politie heeft twee aanhoudingen verricht. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau. De straat en directe omgeving is afgesloten voor onderzoek. De politie kan momenteel nog niet zeggen waarom de auto werd klem gereden. Er raakte niemand gewond.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen