Gelderland

Politie lost waarschuwingsschoten: Twee mannen (26 en 35) aangehouden Warenargaarde Apeldoorn

De politie van Apeldoorn heeft gisterenmiddag aan de Warenargaarde in Apeldoorn twee mannen aangehouden. Daarbij werden waarschuwingsschoten gelost. Het gaat om een 26-jarige man uit Apeldoorn en een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De 35-jarige man stond bij de politie gesignaleerd en door justitie gezocht omdat hij niet was teruggekeerd van verlof. De politie had informatie dat de man zich in een woning bevond aan de Warenargaarde. Even na 16:30 uur kwam de man inderdaad naar buiten, samen met de 26-jarige Apeldoorner.

Vervolgens wilden de agenten overgaan op aanhouden toen de twee bij een auto aankwamen. De voortvluchtige zette het uiteindelijk op een lopen. De andere man reed met een auto in op de agenten en op een politieauto. De politie heeft hierbij waarschuwingsschoten gelost.  De twee zijn direct daarna aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Het tweetal zit vast en het onderzoek loopt.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen