Gelderland

Legertruck botst achterop bestelbus Amersfoortseweg Uddel

Bij een ongeluk op de Amersfoortseweg tussen Uddel en Garderen, is vrijdagochtend een automobilist gewond geraakt nadat zijn bestelbusje van achteren werd aangereden door een legertruck. 

Het ongeluk gebeurde rond 07.45 uur. De bestuurder van het bestelbusje remde af en de bestuurder van de achteropkomende legertruck zou dit te laat hebben opgemerkt met een harde botsing tot gevolg. Een deel van het busje is compleet ingedrukt. 

De politie, ambulancedienst en de Koninklijke marechaussee waren snel ter plaatse. De bestuurder van de bestelauto is door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld en uiteindelijk meegenomen naar het ziekenhuis. 

De Koninklijke Marechaussee doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Na het onderzoek zal het bestelbusje worden afgesleept.

Foto’s: John Stevens/LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen