Gelderland

Man op step gewond na aanrijding met auto Koning Stadhouderlaan Apeldoorn

Op de kruising Koning Stadhouderlaan met de Hoge Dries in Apeldoorn heeft zondagavond een ongeluk plaatsgevonden tussen een man op een step en een auto. De man op de step raakte bij de botsing gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 20.30 uur nadat de stepper geen voorrang verleende aan de automobilist met een botsing tot gevolg. De stepper valt namelijk onder de verkeersregels van een voetganger. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde man. Hij liep bij de botsing een forse hoofdwond op en werd door het ambulancepersoneel mee genomen naar het ziekenhuis.

Zowel de auto als step liepen bij de botsing wat schade op.

Vanwege het ongeluk was een deel van de kruising tijdelijk afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen