Gelderland

Scooterrijder schrikt van andere scooterrijder en valt Jachtlaan Apeldoorn

Een scooterrijder is vanavond op de Jachtlaan onderuit gegaan nadat hij schrok van een andere scooterrijder. De jongeman raakte gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden overgebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 21.15 uur ter hoogte van de Ribeslaan. De jongeman reed met zijn scooter over het fietspad langs de Jachtlaan toen er vanaf de Ribeslaan ook een scooterrijder aan kwam. De jonge scooterrijder schrok daarvan en ging onderuit met zijn scooter. De jongen raakte bij zijn val gewond en zou zelfs volgens de Koninklijke marechaussee, die als eerste ter plaatse waren na de melding, zo’n twee minuten buiten bewustzijn zijn geweest.

Het ambulancepersoneel heeft de gewonde scooterrijder nagekeken en behandeld in de ambulance, waarna hij werd overgebracht naar het Gelre ziekenhuis.

De scooter van de jongen liep bij de val enige schade op. De scooter lekte zelfs wat olie waardoor er een olie op het fietspad terecht was gekomen. Het fietspad werd door een calamiteitendienst van Circulus gereinigd zodat er geen andere valpartijen ontstaan.

Gedurende de inzet van de hulpdiensten en het reinigen van het wegdek, konden automobilisten niet vanaf de Jachtlaan de Ribeslaan inrijden.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen