Landelijk

Sneeuw maakt ruimte voor tropische warmte in Nederland

Vandaag maakt de sneeuw ruimte voor de zon. Er worden temperaturen verwacht oplopend tot wel 30 graden in het binnenland en 25 aan de kust. Dat wordt een heerlijke middag aan de kust of op het terras en een middag om even bij te komen van de hevige sneeuwval van gisteren.

Stijgende temperatuur

Gisteren en vannacht sneeuwde het nog volop in Nederland, maar de sneeuw die er ligt, zal erg snel gaan verdwijnen. Rond het middaguur ligt de temperatuur al op een aangename 23 graden en rond 16:00 uur tikt de temperatuur de 30 graden aan.

Grote drukte

Er wordt daarom ook grote drukte verwacht richting de stranden. Wees daarom goed voorbereid als je op reis gaat. Er worden richting het strand files verwacht met een extra reistijd van maar liefst een uur.

Morgen zakt de temperatuur weer fors richting de 7 graden en wordt er regen en veel bewolking verwacht.

Gerelateerde artikelen