Gelderland

Drie drankrijders uit één gezin verbazen Apeldoornse politie

Een gezin met een vader, moeder en dochter maakten het afgelopen weekend wel heel bont in Apeldoorn. Vrijdagavond werd een jongedame betrapt op rijden onder invloed tijdens een alcoholcontrole. Zij kwam vanuit de stad. Ze werd door de politie naar het politiebureau gebracht.

Eenmaal op het bureau belde de dochter haar vader om haar op te komen halen. Onderweg werd de vader staande gehouden en werd er een alcoholtest gedaan. Ook de vader reed onder invloed en werd naar het bureau gebracht.

Vervolgens belden de vader en dochter samen de moeder uit het gezin. De moeder was onderweg naar het politiebureau toen ook zij werd gecontroleerd. De moeder bleek ook teveel te hebben gedronken.

De politie reageerde verbijsterd op Facebook: “Toen zaten er drie gezinsleden op het bureau ….. samen met een aantal verbijsterde politieagenten.”

 

Gerelateerde artikelen