Gelderland

Politiehelikopter cirkelt geruime tijd rondjes boven Apeldoorn

Vanavond vloog de politiehelikopter enige tijd boven Apeldoorn. Via Social Media vroegen veel mensen zich af wat deze boven Apeldoorn deed.

Conflict

De politiehelikopter waar het om gaat, de PH-PXX, vloog boven Apeldoorn na een conflict in relationele sfeer aan de George Hendrik Breitnerstraat in Apeldoorn. De politie heeft daar een man aangehouden. Ook de Koninklijke Marechaussee kwam ter plaatse. De politiehelikopter vloog, ter ondersteuning van de politiecollega’s op de grond, kort een paar rondjes boven de Apeldoornse wijk Orden waarna deze weer koers zette richting Luchthaven Schiphol waar de politiehelikopter gestationeerd staat.

Foto’s: LDG Fotografie & ADSB Exchange Flightradar

 

Gerelateerde artikelen