Gelderland

Fietster gewond na aanrijding Rijnstraat Apeldoorn

Een fietster is woensdagavond gewond geraakt nadat zij werd aangereden door een automobilist op de Rijnstraat in Apeldoorn. De vrouw werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 19.30 uur op de kruising Rijnstraat met de Kayersdijk. Een automobilist reed over de Rijnstraat en wilde linksaf de Kayersdijk op rijden, echter zag hij een fietster over het hoofd met een botsing tot gevolg. De vrouw kwam hard ten val en raakte daarbij gewond.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde vrouw. Na onderzoek en behandeling ter plaatse werd door het ambulancepersoneel besloten de vrouw voor verdere controle en behandeling mee te nemen naar het Gelre Ziekenhuis.

De politie heeft van beide partijen een verklaring opgenomen. Zowel de auto als fiets liepen bij de botsing enige schade op.

Het is niet de eerste keer dat het hier fout gaat. Deze plek staat bekend als ongevalsplek aldus een buurtbewoner. Deze geeft aan dat, dat komt doordat fietsers en scooterrijders van beide kanten komen over het fietspad en automobilisten hierdoor vaak hen over het hoofd zien met een ongeluk als gevolg.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen