Gelderland

[VIDEO] Politie zoekt verdachte overval cafetaria Charly Arnhemseweg Apeldoorn

Op 22 februari dit jaar werd cafetaria Charly aan de Arnhemseweg in Apeldoorn overvallen door een man met een mes. De man bedreigde een vrouw van de snackbar en eiste geld van de dame. De medewerkster moest de kassalade open maken en geld afstaan. Al het geld verdween in een plastic tas.

De overvaller is hierna er vandoor gegaan en sindsdien niet meer gevonden. Daarom deelt de politie nu de beelden die u onderaan dit artikel vind.

Dader

Volgens de politie is er een ding opvallend aan de zaak. De overvaller probeerde de medewerkster nog gerust te stellen door te zeggen: “Maakt u zich geen zorgen, er gebeurt u niks.”

De Burgernetmelding die diezelfde avond nog werd verzonden luidde als volgt: “De politie zoekt een lange, dunne man met een petje en capuchon, een baard en een zwart Black Banana pak.” Na een intensieve zoektocht werd de man niet meer gevonden.

Video: Bureau GLD YouTube

Gerelateerde artikelen