Gelderland

Motorrijder gewond na val in sloot Eerbeeksedijk Loenen

Een motorrijder is zondagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn motor onderuit ging in een bocht op de Eerbeeksedijk in Loenen. De man raakte gewond en werd onderzocht in een toegesnelde ambulance.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 16.15 uur. De motorrijder reed samen met twee andere vrienden toen het fout ging. De twee vrienden schoten de gewonde motorrijder direct te hulp. De motorrijder bleek namelijk nog onder de motor te liggen in een sloot langs de weg. De twee vrienden hebben de motor van de man afgehaald.

De motorrijder werd in een toegesnelde ambulance onderzocht en behandeld. Waarna hij met spoed werd overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. De man heeft vermoedelijk ‘ernstig’ rugletsel opgelopen.

De motor van de man raakte fors beschadigd en moet door een berger uit de sloot worden getakeld.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen