Gelderland

Brievenbus opengebroken en poststukken gestolen Talingweg Apeldoorn

Gisteravond, 12 april 2022 omstreeks 21:40 uur is een PostNL brievenbus geforceerd aan de Talingweg te Apeldoorn ter hoogte van Supermarkt Özbaktat. Hierbij zijn poststukken weggenomen.

De politie vermoed dat de dader gericht zocht naar een envelop waar een bankpas in zat. Dankzij een oplettende getuige kan de politie het onderzoek naar de dader voortzetten. Echter is de politie op zoek naar personen die tussen maandag 11 april en dinsdagavond 12 april een bankpas in de brievenbus hebben gedeponeerd.

Ben of ken jij iemand die mogelijk slachtoffer is geworden van deze oplichting en zijn of haar bankpas in deze brievenbus heeft gedeponeerd? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2022159270.

Foto: Google Maps Talingweg Özbaktat

Gerelateerde artikelen